Welkom bij Flyboard Centrum Twente 
                   Relax, Feel free & enjoy your flight @ Het Lageveld in Wierden

Wat is flyboarden nou eigenlijk? 

Een flyboard is een board waar je op staat en waar 2 waterstralen onder hoge druk uitkomen. Deze waterstralen komen van een waterscooter, die door middel van een lange slang aan het flyboard gekoppeld is. De waterscooter pompt het water onder hoge druk door deze slang, waarna het water er bij het flyboard uitkomt. Door deze waterstralen kan je dus zweven boven het water! Hoe gaaf is dat?!

Hoe ziet jouw flyboard ervaring er uit?

Freek van der Wees, uw flyboard instructeur!

Na het omkleden beginnen we met de instructies. Na de instructies op de kant ga je het water in en ga je op je buik in het water liggen. Nu wordt je vooruit geduwd en voel je al een beetje de kracht van het water. Dan geeft de instructeur, die op de waterscooter zit, echt gas en ervaar je hoe het is om boven het water te zweven! Al snel heb je de balans gevonden en voel je dat je het water en het board onder controle hebt! Waanzinnig!! 

Je doet je duim omhoog, als teken dat je hoger wilt! De instructeur geeft meer gas en je gaat weer een paar meter hoger! WOW! Hoe vet is dit! 

Met de glimlach van een kind zweef je over het water! Nu ga je proberen te duiken! Het is even spannend, maar daar ga je! PLONS! En weer omhoog! Als je uit het water geduwd wordt voel je de kracht van het water pas echt! Nog een keer!! Zweven, duiken, slalommen over en door het water, het lukt je allemaal! Hoe gaaf is dit, zeg! 

Als de tijd er op zit, wordt je weer naar de kant geduwd. Met een grote glimlach kom je daar aan en de instructeur vraagt hoe het was… En je kan alleen maar zeggen: Dit was echt heel vet! Ik wil nog een keer!! Moe maar heel voldaan geniet je de rest van de dag nog na van deze geweldige ervaring! Wanneer kan ik weer???  


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram